V Volčjem Potoku voznik Audija zbil otroka na kolesu in pobegnil

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes v torek, 19. junija 2018, okoli 18.50 ure v Volčjem Potoku v bližini hišne številke 19. V nesreči je bil udeležen neznan voznik in otrok na kolesu. Voznik, ki je vozil vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, je s kraja nesreče odpeljal, ne da bi otroku nudil pomoč.

Po zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik vozil iz smeri Radomelj proti Kamniku in pri nepravilnem prehitevanju trčil v kolo otroka. Po trčenju je otrok padel s kolesa na travnato površino, voznik pa je odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč. Po razpoložljivih podatkih policije naj bi otrok v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe. Voznik je vozil vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004.

Dodano v sredo, 20. 6. 2018, ob 19.50 uri:

Voznik se je danes popoldan (20. 6. 2018) sam javil na Postaji prometne policije Ljubljana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in dokazov zaradi suma storitve kaznivega dejanja Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči po 328. členu KZ-1.

Na Policijski upravi Ljubljana se zahvaljujejo vsem, ki so jih na podlagi zaprosila za pomoč pri iskanju pobeglega voznika poklicali!

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

Tagi