V Trzinu »prodajalka oblačil« izvedla drzno tatvino, vinjen voznik pa zaradi izsiljevanja prednosti povzročil nesrečo

Policisti so včeraj popoldan v Trzinu obravnavali drzno tatvino, ki jo je izvedla neznana ženska, ki je vstopila v odklenjeno stanovanjsko hišo, stanovalki pa je v prodajo ponujala oblačila, pri tem jo je zmotila s pogovorom in okradla. Okrog 22.30 ure pa so policisti na trzinski obvoznici obravnavali prometno nesrečo, ki jo je zaradi izsiljevanja prednosti povzročil 38-letni voznik osebnega vozila Audija, pri katerem je bila v postopku ugotovljena prisotnost alkohola nad zakonsko dovoljeno mejo.

Včeraj okrog 13. ure so bili policisti obveščeni o tatvini denarja iz hiše v Trzinu. Na Policijski upravi Ljubljana so povedali, da so policisti z zbiranjem obvestil ugotovili,  da je za zdaj neznana ženska vstopila v odklenjeno hišo in oškodovanki ponujala v prodajo oblačila. Pri tem jo je zamotila s pogovorom in okradla. Ko je neznanka zapustila hišo, je ugotovila, da ji je bila odtujena denarnica z vsebino. Policisti v zvezi dogodka nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Včeraj okoli 22.30 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na trzinski obvoznici, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 38-letni voznik osebnega vozila Audi zaradi izsiljevanja prednosti v križišču povzročil prometno nesrečo, v kateri se je lahko telesno poškodoval 50-letni voznik osebnega vozila Citroen. Na Policijski upravi Ljubljana so povedali, da je bil v postopku pri povzročitelju ugotovljena prisotnost alkohola nad zakonsko dovoljeno mejo, zoper voznika je bil odrejen strokovni pregled, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri sumov kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi