V Trzinu prišlo do naleta treh vozil, ena oseba utrpela poškodbe

Danes nekaj po 13. uri popoldan je na Mengeški cesti v Trzinu prišlo do naleta dveh osebnih vozil in poltovornjaka. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Mengeški cesti v Trzinu, obveščeni danes ob 13.09 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, na dveh vozilih odklopili akumulatorja ter iztekajoče tekočine posuli z vpojnimi sredstvi. V nesreči je mlajša ženska utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev na kraju oskrbljena in nato prepeljana v UKC Ljubljana. Na kraju nesreče je posredovalo pet poklicnih gasilcev CZR Domžale z dvema voziloma.

Vzrok prometne nesreče, ki se je pripetila na ob koncu naselja Trzin, v smeri proti Mengšu, bodo ugotovili policisti. Po vsej verjetnosti pa je nesreči botrovala premajhna varnostna razdalja med vozili.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi