V Trzinu osebno vozilo na streho, v Domžalah pa v drevo

Okrog šeste ure zjutraj je na magistralni cesti nasproti Petrolovega bencinskega servisa v Domžalah, osebno vozilo tuje registrske tablice zapeljalo iz ceste v drevo, pri tem na srečo ni bil nihče poškodovan. Posredovanje gasilcev ni bilo potrebno. Primer je obravnavala policija. Malo manj sreče pa je imel voznik osebnega vozila, ki ga je na trzinski obvoznici spravil na streho, pri tem pa se je hudo poškodoval.
 

Okrog 8.00 ure zjutraj so v prometni nesreči na trzinski obvoznici posredovali poklicni gasilci CPV Domžale, gasilci PGD Trzin, reševalci NMP Domžale in policisti PP Domžale. Po besedah vodje izmene CPV Domžale Bogdana Potočnika, naj bi voznik osebnega vozila peljal iz ljubljanske smeri. V križišču za Trzin naj bi z vozilom zapeljal na bankino, pri tem se je vozilo preobrnilo na streho in ga vrglo na nasprotni vozni pas. V njegovo vozilo je trčila še voznica, ki je pravilno pripeljala po svoji strani vozišča.

Gasilci so takoj po prihodu proti naletno in požarno zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe, ki so jo nato odpeljali na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Samo Vidergar
Komentarji uporabnikov
Tagi