V Spodnjih Jaršah trčila tovorno vozilo in motorist, slednji utrpel poškodbe

Danes, okrog 14.30 ure sta v križišču na regionalni cesti v Spodnjih Jaršah trčila tovorno vozilo in motorist, ki je v nesreči utrpel poškodbe.

Anže Srenjšček, vodja intervencije dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 14.30 uri obveščeni, da sta v križišču v Spodnjih Jaršah pri AC Lovše trčila tovorno vozilo in motorist. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na motorju, nevtralizirali motorne tekočine, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega motorista ter pomagali usmerjati promet. Reševalci so poškodovanega motorista prepeljali v UKC Ljubljana.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih do nje prišlo, ker je voznik tovornjaka v križišču odvzel prednost motoristu. Pri tem se je motorist lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi