V SPB-1 v Domžalah oropali zlatarno. Uslužbenka utrpela poškodbe, storilca zbežala z nakitom. Poziv očividcem!

Danes nekaj pred 10. uro dopoldan je v stanovanjsko-poslovnem objektu SPB-1 v Domžalah prišlo do ropa tamkajšnje zlatarne in sicer sta dva neznana storilca vstopila v zlatarno ter z uporabo fizične sile in orožjem od prodajalke zahtevala denar. S kraja sta zbežala z več kosov nakita, uslužbenka pa je bila zaradi poškodb prepeljana v UKC Ljubljana.

Nataša Pučko iz Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili policisti nekaj pred 10. uro dopoldan obveščeni o ropu zlatarne v Domžalah. Z ogledom kraja kaznivega dejanja in po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta v zlatarno vstopila dva neznana storilca, pri čemer sta z uporabo fizične sile in orožja od prodajalke zahtevala denar. Nato sta odtujil več kosov nakita in s kraja zbežala. Uslužbenka je bila zaradi poškodb odpeljana v UKC Ljubljana, po podatkih policije pa naj ne bi šlo za hujše poškodbe. Neznanca sta odtujila za več tisoč evrov nakita. S preiskavo kaznivega dejanja policisti nadaljujejo.

Opis storilcev:

  •  moški močnejše postave, star 50 do 55 let, visok okoli 180 cm, (ni bil zamaskiran), oblečen v črno bundo in črne hlače, govoril v jeziku ene od držav na območju bivše Jugoslavije, na rokah je imel rokavice.
  • moški srednje postave, star 35 do 40 let, visok 170 do 175 cm, (ni bil zamaskiran), oblečen v siva oblačila, govoril v jeziku ene od držav na območju bivše Jugoslavije, na rokah je imel rokavice, držal
    je črno pištolo.

Na Policijski upravi Ljubljana hkrati naprošajo vse, ki so bili morebiti priča njunemu begu ali imajo o
dogodku kakršnekoli informacije, da pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Miha Ulčar; Foto: Google maps

Komentarji uporabnikov
Tagi