V Šentvidu pri Lukovici prišlo do trčenja med osebnim vozilom in motoristom, slednji je s sopotnikom utrpel poškodbe

Danes nekaj po 18. uri popoldan je prišlo do prometne nesreče v Šentvidu pri Lukovici, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in motorist s sopotnikom. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Prevoje, PGD Blagovica, PGD Lukovica ter reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale. V nesreči sta motorist in sopotnik utrpela poškodbe.

Vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale Matjaž Hribar, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči motorista in osebnega vozila v kraju Šentvid pri Lukovici obveščeni danes ob 18.06 uri, malo po nastopu službe nočne izmene poklicnih gasilcev. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu ter nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi poškodovanega motorista in sopotnika. Oba sta utrpela poškodbe nog in rok. Reševalci so ju z reševalnima voziloma prepeljali v UKC Ljubljana.

Do nesreče naj bi prišlo, ko je v kraju Šentvid pri Lukovici osebno vozilo speljalo iz stranske ceste na prednostno cesto, pri tem je voznik spregledal motorista in trčenje je bilo neizogibno.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi