V Radomljah čelno trčili osebni vozili, reševalci štiri osebe prepeljali v bolnišnico

Včeraj okrog 21. ure zvečer je na Prešernovi cesti v Radomljah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta čelno trčili dve osebni vozili. V nesreči so štiri osebe utrpele poškodbe, vse pa so bile s strani reševalcev prepeljane v UKC Ljubljana. Zaradi nesreče je bila cesta nekaj časa zaprta za ves promet.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o čelnem trčenju dveh osebnih vozil na Prešernovi cesti v Radomljah (pri Kulturnem domu) obveščeni ob 21.03 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter pomagali reševalcem NMP Ljubljana in NMP Kamnik pri oskrbi štirih poškodovanih oseb. Vse so reševalci v nadaljevanju s štiri reševalnimi vozili prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so še razsvetljevali kraj prometne nesreče ter posuli cestišče razlitih motornih tekočin.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo v Radomljah povedal, da je do nje prišlo, ker je voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem sta se lažje poškodovali obe voznici in potnici v vozilu udeleženke. Vse so bile z reševalnim vozilom odpeljane v UBKC Ljubljana. Povzročiteljici so policisti izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi