V prometni nesreči na Trzinski obvoznici tri osebe utrpele poškodbe

Danes nekaj po 8. uri dopoldan je na Trzinski obvoznici v križišču za industrijsko cono prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeleženi dve osebni vozili. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Trzin, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale. V nesreči so tri osebe utrpele poškodbe in bile s strani reševalcev prepeljane v UKC Ljubljana.

Vodja intervencije, Jernej Slapar iz poklicne gasilske enote CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Trzinski obvoznici obveščeni danes ob 8.14 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem pri oskrbi treh poškodovanih oseb, ki so jih reševalci NMP ZD Domžale prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so nato še posuli cestišče z vpojnimi sredstvi ter nudili pomoč policistom pri odstranitvi vozil iz vozišča.

Do nesreče naj bi prišlo zaradi neupoštevanja prednosti, saj naj bi voznica, ki je peljala iz smeri Ljubljana, v križišču zavijala levo in pri tem zaprla pot vozniku, ki je pripeljal iz smeri Domžal. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi