V Preserjah vlomili v tovorno vozilo, v Domžalah voznica zapeljala v drevesi

Minulo noč so se neznani storilci lotili tovornega vozila znamke Fiat Ducato, ki je bilo parkirano v Preserjah pri Radomljah. Kaj vse so pobrali, se zaenkrat še ne ve, so pa s svojim dejanjem lastniku tovornega vozila naredili škodo. Proti jutri pa so bili policisti PP Domžale skupaj s poklicnimi gasilci CPV Domžale in reševalci NMP Domžale na intervenciji v Domžalah, kjer je voznica osebnega vozila trčila v dve drevesi, ki sta padli na vozilo. Pri tem je voznica utrpela poškodbe.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili policisti nekaj minut pred drugo uro zjutraj obveščeni o vlomu v tovorno vozilo Fiat Ducato v Preserjah pri Radomljah. Policisti so opravili prve nujne ukrepe ter nato vozilo zavarovali, z ogledom pa so nadaljevali zjutraj.

Okrog pol šeste ure zjutraj je voznica osebnega vozila znamke Peugeot na Češminovi ulici v Domžalah iz neznanega razloga zapeljala z vozišča in se zaletela v dve drevesi, ki sta padli na vozilo. Po besedah PU Ljubljana je voznica pri tem utrpela lahke telesne poškodbe in bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana. Na intervenciji so posredovali tudi poklicni gasilci CPV Domžale, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in odmaknili padli drevesi z vozila.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Samo Vidergar
Tagi