V predoru Trojane trčila tri vozila

Danes okrog 15.30 ure je na štajerski avtocesti v predoru Trojane v smeri Celja prišlo do naleta treh vozil, ki so nevozna obstala na prehitevalnem pasu. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda. Zaradi prometne nesreče je bil nekaj časa zaprt prehitevalni pas proti Celju, nastal je daljši zastoj.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je na kraju prometne nesreče posredovala skupaj s poklicno gasilsko enoto PGE Celje, nam je povedal, da so bili o naletu treh vozil v predoru Trojane obveščeni ob 15.33 uri. Po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče in odklopili akumulator na vozilih. Na kraj so bili ob prijavi napoteni tudi reševalci, vendar posredovanje ni bilo potrebno, saj na srečo ni bilo poškodovanih. Je pa nastala večja materialna škoda, saj je eno vozilo popolnoma uničeno, dve pa poškodovani. Na kraju so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

Po naših informacijah, naj bi voznik poltovornjaka med vožnjo po predoru naletel na kolono in trčil v pred seboj vozeče osebno vozilo, le-tega pa je odbilo naprej v drugo osebno vozilo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi