V okolici Kamnika prišlo do poskusa uboja

V soboto popoldan je v zasebnem prostoru v okolici Kamnika prišlo do prepira med 66-letnim in 71-letnim moškim. Slednji je med prepirom z ostrim predmetom huje poškodoval 66-letnega moškega, ki so ga nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. 71-letniku so policisti odvzeli prostost.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili policisti v soboto, 30. septembra 2017, okrog 16.40 ure obveščeni o dogodku v okolici Kamnika, v katerem je bil huje poškodovan 66-letni moški. Z zbranimi obvestili in opravljenim ogledom kraja dejanja so kriminalisti PU Ljubljana ugotovili, da je 71-letni moški med prepirom z ostrim predmetom poškodoval 66-letnega moškega v zasebnem prostoru. Osumljeni in oškodovanec nista v sorodstvenem razmerju. Poškodovani je bil z reševalnim vozilom odpeljan v ljubljanski klinični center, kjer mu je bila nudena zdravniška pomoč.

Po do sedaj nam razpoložljivih podatkih njegovo življenje ni ogroženo. 71-letniku so policisti odvzeli prostost in bo v roku 48-ur s kazensko ovadbo zaradi sumov storitve kaznivega dejanja Poskusa Uboja priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. V zvezi omenjenega kaznivega dejanja kriminalisti PU Ljubljana tudi danes nadaljujejo z zbiranjem obvestil (in preverjanjem vseh okoliščin dogodka).

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi