V naselju Spodnji Petelinjek pri Blagovici motorist padel po cestišču in se poškodoval

Danes nekaj pred 11. uro je na regionalni cesti Blagovica – Trojane v naselju Spodnji Petelinjek, občina Lukovica, padel motorist in se poškodoval. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, gasilci PGD Blagovica, Lukovica, Prevoje, policisti in reševalci NMP ZD Domžale, ki so poškodovanega motorista prepeljali v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o padcu motorista v naselju Spodnji Petelinjek v občini Lukovica, obveščeni ob 10.53. uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nato pomagali reševalcem pri mobilizaciji in prenosu poškodovanega motorista do reševalnega vozila, s katerim so ga prepeljali v UKC Ljubljana.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so policisti nekaj pred 11. uro obravnavali prometno nesrečo v kateri se je poškodoval motorist. Z ogledom kraja nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 29-letni voznik MK, drž. Brazilije, vozil po regionalni cesti od Domžal proti Trojanam. Pri naselju Spodnji Petelinjek je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču. Pri tem si je poškodoval nogo. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi