V Mengšu zbil peško in odpeljal s kraja. Policisti voznika že izsledili

Danes nekaj pred 5.30 uro zjutraj na Slovenski cesti v Mengšu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena peška in voznik osebnega vozila, ki je s kraja odpeljal, peška pa je obležala na cestišču.

Na kraju nesreče so posredovali gasilci PGD Mengeš in PGD Kamnik, ki so takoj po prihodu zavarovali kraj ter nudili pomoč poškodovani peški do prihoda reševalcev NMP Domžale. Gasilci so še razsvetljevali kraj nesreče ter pomagali policistom pri usmerjanju prometa.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da so bili danes okoli 5.30 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Mengšu, kjer sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Po do sedaj zbranih obvestilih je do nesreče prišlo, ker je voznik osebnega vozila na prehodu za pešce odvzel prednost peški. Peška se je pri tem lažje telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v KC Ljubljana. Voznik je po nesreči odpeljal s kraja. Policisti so z zbiranjem obvestil udeleženo vozilo in voznika že izsledili na območju Kamnika. Zaradi suma kaznivega dejanja nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Miha Ulčar; Foto: PGD Mengeš

Tagi