V Krtini zagorelo osebno vozilo, v Šentpavlu prišlo do trka med osebnim vozilom in skuterjem

Dnevna izmena poklicnih gasilcev Centra za zaščito in reševanje Domžale je danes popoldan posredovala na dveh intervencijah in sicer najprej nekaj po dvanajsti uri, ko je na AC Celje – Ljubljana, na izvozu za Krtino zagorelo osebno vozilo, nato pa še nekaj po 17. uri, ko je v vasi Šentpavel prišlo do trka med osebnim vozilom in motornim kolesom. Mopedist naj bi pri trku utrpel zlom noge in je bil s strani reševalcev NMP Zdravstvenega doma Domžale prepeljan v ljubljanski UKC.

Vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale Jani Jeraj, nam je povedal, da so ob 12.09 uri dobili obvestilo, da je na AC Celje – Ljubljana, zagorelo osebno vozilo znamke Opel Insignia, katerega voznik je zapeljal na izvoz Krtina. Po prihodu na gasilci zavarovali kraj nezgode in se lotili gašenja motornega dela z vodo. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

Ob 17.23 uri pa so poklicni gasilci dobili obvestilo, da je v vasi Šentpavel prišlo do trka med osebnim vozilom znamke BMW X5 in 50ccm skuterjem. V trku je po besedah Jeraj mopedist utrpel poškodbe – zlom noge. Gasilci so po prihodu zavarovali kraj nezgode, odklopili akumulatorja in posuli cestišče z absorbentom. Poškodovanega mopedista so reševalci NMP ZD Domžale odpeljali v ljubljanski UKC. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Veider, Jani Jeraj (CZR Domžale)
Komentarji uporabnikov
Tagi