V križišču Slamnikarske in Kopališke ceste v Domžalah trčili osebni vozili

Danes malo po 19.30 uri zvečer sta v križišču Kopališke in Slamnikarske ceste v Domžalah trčili osebni vozili. Na kraju prometne nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale. Poškodovanih oseb v nesreči ni bilo.

Vodja nočne izmene CZR Domžale Bogdan Potočnik, nam je povedal, da do bili o prometni nesreči v križišču Kopališke in Slamnikarske ceste v Domžalah, obveščeni ob 19.37 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče ter odklopili akumulatorja na vozilih. Na srečo je nastala le materialna škoda. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Na našem portalu smo danes že tudi poročali, da je dopoldan v križišču Ljubljanske in Kolodvorske ceste v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in kolesar, ki je v nesreči utrpel poškodbe. To je bila že druga prometna nesreča v Domžalah v manj kot 24-ih urah, v kateri je bil udeležen kolesar. Včeraj sta bila v Zaborštu v nesrečo vpletena kolesarka in osebno vozilo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi