V križišču s kombijem trčil v bok osebnega vozila, voznica utrpela poškodbe

Danes, okrog 11.15 uri je v križišču pri uvozu na avtocesto v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in kombinirano vozilo. Voznica osebnega vozila je v nesreči utrpela lažje poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 11.18 uri obveščeni, da sta v križišču pri uvozu na avtocesto v Domžalah trčila osebno in kombinirano vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu, očistili cestišče razlitih motornih tekočin ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane voznice osebnega vozila, ki je bila nato prepeljana v UKC Ljubljana.

“Do prometne nesreče je prišlo, ker voznik kombija ni upošteval znaka rdeče luči in je v križišču odvzel prednost voznici osebnega vozila. Pri tem se je udeležena voznica lažje telesno poškodovala”, nam je povedal Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi