V kleti hiše na Prečni ulici v Domžalah zagorel električni grelnik za vodo

Danes, nekaj minut čez 16. uro je v kletnih prostorih stanovanjske hiše na Prečni ulici v Domžalah zagorel električni grelnik za vodo, zaradi česar je popolnoma zadimilo celotno hišo, prav tako je iz električnega grelnika iztekla voda in poplavila klet. Na kraju požara so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Domžale-mesto.

Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 16.16 uri popoldan obveščeni, da se kadi iz strehe stanovanjske hiše na Prečni ulici v Domžalah. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara električnega grelnika v kleti stanovanjske hiše, dim pa se je začel valiti po celotni stanovanjski hiši. Prav tako je iz električnega grelnika iztekala voda, ki je zalila klet.

Gasilci so požar električnega gorilnika hitro pogasili, izklopili vodo in glavni plinski ventil, v nadaljevanju pa še pregledali in prezračili prostore hiše ter izsesali izteklo vodo. V dogodku ni bil nihče poškodovan, je pa stanovalka, ki je bila v tistem času sama doma, pravočasno zapustila hišo. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Domžale.

Miha Ulčar; Foto: Miro Pivar, CZR Domžale

Tagi