V hudi prometni nesreči v Mengšu, ena oseba umrla

Okoli 6.30 uri zjutraj je v Mengšu na cesti proti Rodici prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Pri tem je ena oseba umrla.

Po podatkih Uprave RS za zaščito in reševanje, so na intervenciji sodelovali gasilci PGD Kamnik in PGD Mengeš, ki so s tehničnim posegom iz enega vozila izvlekli mrtvo osebo. Poškodovano osebo iz drugega vozila so predali reševalcem nujne medicinske pomoči ZD Domžale, ki so jo odpeljali na zdravljenje v Klinični center v Ljubljano.

Kot pravijo na Policijski upravi Ljubljana, je 28-letnica vozila iz smeri Domžal proti Mengšu. Pred Mengšem naj bi zapeljala na rob vozišča ter izgubila nadzor nad avtomobilom. Vozilo je začelo zanašati, tako da je zdrselo na nasprotno vozišče. Takrat je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 44-letnik. Vozili sta čelno trčili. Pri tem je bila 28-letnica tako hudo poškodovana, da je na kraju nesreče umrla. Poškodovanega 44-letnika pa so reševalci ZD Domžale prepeljali v bolnišnico.

Po informacijah, ki smo jih dobili iz kraja nesreče, so gasilci takoj po prihodu na kraj nesreče, hudo poškodovano voznico osebnega vozila začeli oživljati, vendar je podlegla hudim poškodbam.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: PGD Mengeš
Tagi