V hudi prometni nesreči pri Študi udeležena motorist in osebno vozilo

Poklicni gasilci CPV Domžale imajo danes polno dela. Že ob 4.16 uri je nočna izmena, ki jo je vodil Bogdan Potočnik posredovala na kraju Ples pri Moravčah, kjer se je prevrnilo tovorno vozilo. Dopoldanska izmena pa je imela do dvanajste ure kar štiri intervencije. Nazadnje so posredovali v hudi prometni nesreči pri Študi, kjer sta bila udeležena motorist in osebno vozilo.

Kot je za naš portal povedal vodja tretje izmene CPV Domžale, Matjaž Korošec, so imeli poklicni gasilci danes polno dela. Najprej je nočna izmena posredovala pri kraju Ples pri Moravčah, kjer se je prevrnilo tovorno vozilo. Ob 8.05 so posredovali na AC Domžale-Ljubljana, kjer je prišlo do trka petih osebnih vozil. Pri tem je ena oseba utrpela poškodbe in bila pripeljana v Klinični center Ljubljana. Dobri dve minute kasneje na AC pri Študi prišlo do naleta štirih vozil, pri tem poškodovanih ni bilo.

Preden so gasilci posredovali v hudi prometni nesreč pri Študi v kateri sta bila udeležena motorist in osebno vozilo, so posredovali še na Viru, kjer je zagorelo v stanovanju na Borovi ulici. Vzrok naj bi bila voda, ki je med hišno čistilno akcijo prišla v električno napeljavo.

Ob 11.19 uri je prišlo do hude prometne neseče pri Študi, v kateri sta bla udeležena motorist osebno vozilo. Po besedah Korošča je do nesreče prišlo zaradi tega, ker je voznica osebnega avtomobila, ki je Štude zavijala proti Domžalam zaprla pot motoristu, ki je ravno v tistem času pripeljal iz smeri Dragomlja. Pri tem je motorist utrpel hude poškodbe in bil pripeljan na zdravljenje v Klinični center v Ljubljano. Prav tako so tja odpeljali tudi voznico osebnega vozila.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov
Tagi