V hudi prometni nesreči pri Šmarci umrl 64-letni voznik osebnega vozila

Danes okrog 9. ure je pri Šmarci, na regionalni cesti Kamnik – Mengeš, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno in tovorno vozilo. 64-letnega voznik osebnega vozila je zaradi hudih poškodb na kraju umrl. Zaradi ugotavljanja okoliščin in odpravljanja posledic prometne nesreče je bila regionalna cesta Kamnik – Mengeš dlje časa zaprta za ves promet.

Tomaž Tomaževic s PU Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo na regionalni cesti Kamnik – Mengeš povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih 64-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Mengša, zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v tovorno vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Voznik osebnega vozila se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. 42-letni voznik tovornjaka ni bil poškodovan.

O ugotovitvah okoliščin prometne nesreče bo obveščeno pristojno tožilstvo, je še povedal Tomaževic. Na kraju prometne nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik in reševalci NMP Kamnik.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Tagi