V dveh urah na domžalskem območju kar štiri hude prometne nesreče

Danes dopoldan so morali poklicni gasilci CPV Domžale, policisti PP Domžale, Prometne policije Ljubljana in reševalci NMP Domžale posredovati kar v štirih prometnih nesrečah, ki so se zgodile v dobrih dveh urah.

Po besedah vodje izmene CPV Domžale, Matjaža Hribarja, so se poklicni gasilci v dobrih dveh urah selili iz intervencije na intervencijo. Ob pol deveti dopoldan so najprej posredovali v prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti pri izvozu za Domžale. Devet minut pred deveto uro je počilo v Moravčah, kjer sta bila v prometni nesreči udeležena motorist in osebno vozilo. Pri tem je motorist utrpel hujše poškodbe in bil pripeljan v UKC Ljubljana. Ob 9.17 sta v naletu trčili tovorno in osebno vozilo na avtocesti Celje–Ljubljana pred počivališčem Lukovica, kjer so poleg poklicnih gasilcev CPV Domžale posredovali tudi gasilci PGD Blagovica. V tej nesreči je ena oseba utrpela hujše poškodbe, šest oseb pa je bilo lažje ranjenih.

Ob 10.35 se je na regionalni cesti v naselju Prevoje v občini Lukovica zgodila prometna nezgoda, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motorist. Intervenirali so poklicni gasilci CPV Domžale, PGD Blagovica in Prevoje. Poškodovanega motorista so reševalci NMP oskrbeli in prepeljali na nadaljnje zdravljenje v ZD Domžale.

Zaradi številnih intervencij poklicnih gasilcev, so bili preko pozivnikov na pripravljenost pozvani tudi gasilci PGD Domžale – mesto.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Veider
Komentarji uporabnikov
Tagi