V Dragomlju osebno vozilo zdrsnilo s ceste, se prevrnilo na streho, voznika pa vrglo iz vozila

Nočna izmena poklicnih gasilcev CZR Domžale je morala po posredovanju na hudi prometni nesreči, ki se je pripetila v Trnjavi, v kateri je življenje izgubil motorist, okrog 23. ure zvečer posredovati še v Dragomlju, kjer je osebno vozilo zdrsnilo s ceste in prevrnjeno na streho obstalo na koruznem polju. Voznika je pri tem vrglo iz vozila, kjer je huje poškodovan obležal okrog petnajst metrov stran od vozila.

Vodja intervencije poklicne gasilske enote CZR Domžale Luka Pušnik, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči v Dragomlju obveščeni ob 22.55 uri zvečer in sicer je voznik, ki je vozil iz smeri Domžal, z osebnim vozilom zdrsnil s ceste, le-to se je prevrnilo na streho in obstalo na koruznem polju. Pri tem je voznika vrglo iz vozila. Huje poškodovan voznik, šlo naj bi za mlajšo osebo, je obležal okrog petnajst metrov stran od vozila.

Gasilci CZR Domžale so po prihodu zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila, s tehničnim posegom odprli vrata vozila, odklopili akumulator in v iskanju morebitnih dodatnih ponesrečencev preiskali širše območje kraja dogodka. Dodatnih ponesrečencev niso našli. Reševalci NMP ZD Domžale so ponesrečenca oskrbeli in ga prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Tagi