V Domžalah zagorelo kombinirano vozilo

Danes nekaj pred 15.30 uro popoldan, je na magistralni cesti nasproti Petrolovega bencinskega servisa v Domžalah zagorelo kombinirano vozilo. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in policisti PP Domžale.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o požaru na kombiniranem vozilu znamke Opel 3 Vivaro CDTI, na magistralni cesti nasproti Petrolovega bencinskega servisa v Domžalah, obveščeni danes ob 15.27 uri. Takoj po prihodu, na kraj so prispeli v dveh minutah, so najprej zavarovali kraj, nato pa se lotili gašenja motorja. Do požara naj bi po besedah Korošča prišlo med vožnjo, ko je voznik opazil dim, ki se je pričel valiti izpod armature. Voznik je vozilo takoj zapeljal s ceste in skupaj s še petimi potniki izstopil iz vozila ter pričel gasiti goreč motor z gasilniki. Motor je popolnoma uničen, so pa gasilci s hitrim posredovanjem preprečili, da bi se ogenj razširil na vozilo. Do požara naj bi prišlo zaradi stika na instalaciji.

Na intervenciji je sodelovalo šest poklicnih gasilcev z dvema gasilskima voziloma. Je pa po besedah to letos že 311 intervencija poklicnih gasilcev.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale, Robi Maleš
Tagi