V Domžalah voznik avta na prehodu za pešce zbil kolesarja

Nekaj pred 12. uro je na Ljubljanski cesti v Domžalah voznik z osebnim vozilom na prehodu za pešce zbil kolesarja. Le-ta je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je do prometne nesreče prišlo, ker je kolesar nepravilno prečkal cesto na prehodu za pešce.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči kolesarja in voznika osebnega vozila, ki se je pripetila na prehodu za pešcev na Ljubljanski cesti v Domžalah (v bližini Domžalskega doma), obveščeni ob 11.55 uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče ter reševalcem NMP Domžale nudili pomoč pri imobilizaciji poškodovanega kolesarja. Le-tega, šlo naj bi za starejšega moškega, so z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju nesreče so posredovali tudi policisti PP Domžale.

Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in kolesar povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih do prometne nesreče prišlo, ker je kolesar nepravilno prečkal cesto na prehodu za pešce. Pri tem se je kolesar lažje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v KC Ljubljana. Ko bodo zbrana vsa obvestila bodo policisti izvedli ustrezen
ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale, bralec

Komentarji uporabnikov
Tagi