V Domžalah trčila voznica osebnega vozila in skuterist, ki je v nesreči utrpel poškodbe

Danes, nekaj minut čez 15. uro je na regionalni cesti Trzin-Domžale v križišču z Ljubljansko cesto v Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in voznik skuterja. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči skuterja in osebnega vozila na regionalni cesti v križišču z Ljubljansko cesto (pri bencinskem servisu) obveščeni ob 15.11 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na skuterju, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega motorista ter še posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Na kraju so posredovali tudi policisti.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je po do sedaj zbranih obvestilih do prometne nesreče prišlo, ker je voznik mopeda nepravilno prehiteval vozilo, ki je pred njim zavijalo desno. Pri tem se je voznik mopeda huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UBKC Ljubljana, njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi