V Domžalah avto zbil kolesarko, na trzinski obvoznici trčili osebni vozili

Poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale so morali danes zvečer posredovati kar dvakrat. Nekaj po 18. uri so posredovali na Ljubljanski cesti v Domžalah, kjer sta trčila osebno vozilo in kolesarka, ki je v nesreči utrpela hujše poškodbe. Dobro uro kasneje pa so morali posredovati še na trzinski obvoznici, kjer se je v križišču za industrijsko cono zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeleženi dve osebni vozili, pri tem je voznica utrpela hujše poškodbe.

Matjaž Korošec, vodja nočne izmene CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na Ljubljanski ulici v Domžalah (pred domžalskim domom), obveščeni ob 18.04 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nato nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi huje poškodovane kolesarke srednjih let, ki so jo nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 19.07 uri pa so po besedah Korošca, poklicni gasilci dobili obvestilo o prometni nesreči, ki se je pripetila na trzinski obvoznici in sicer v križišču za industrijsko cono. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih ter nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi poškodovane voznice, ki so jo nato reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Gasilci so prav tako osvetljevali kraj prometne nesreče. Na intervenciji so poleg poklicnih gasilcev CZR Domžale, sodelovali tudi gasilci PGD Trzin.

Po naših neuradnih informacijah, naj bi nesrečo na trzinski obvoznici povzročila voznica Twinga, ki je peljala iz ljubljanske strani in v križišču za industrijsko cono zavijala levo, pri tem pa je zaprla pot drugemu osebnemu vozilu in trčenje je bilo neizogibno.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov