V Dobu voznik osebnega vozila trčil v voznika električnega skiroja

Danes, nekaj minut pred 17. uro je na Ljubljanski cesti v Dobu pri Domžalah voznik osebnega vozila na prehodu za pešce trčil v voznika električnega skiroja. Slednji je v nesreči utrpel poškodbe.

Robert Koščak, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 16.54 uri obveščeni, da je na Ljubljanski cesti v Dobu pri Domžalah prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in voznik električnega skiroja. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče ter pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanega voznika skiroja, ki so ga v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana.

Ob 16.54 sta na Ljubljanski cesti v Dobu, občina Domžale, v križišču trčila osebno vozilo in skiro. Gasilci so zavarovali kraj in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovane osebe.

Po naših neuradnih informacijah je do nesreče prišlo v času, ko je voznik električnega skiroja prečkal cestišče na prehodu za pešce, saj naj bi ga voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Želodnika, spregledal.

Je bila pa to danes popoldan že druga intervencija poklicnih gasilcev CZR Domžale, ob 14.30 uri so posredovali v stanovanjsko poslovnem objektu Krizant v Domžalah, kjer je zagorelo večje število zabojnikov za komunalne odpadke. Več o tem si lahko preberete na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi