V dobri uri poklicni gasilci CPV Domžale posredovali na dveh tehničnih intervencijah

Komaj dobro je nočna izmena poklicnih gasilcev CPV Domžale, ki jo vodi Matjaž Korošec, nastopila svoje delo, je v dobri uri posredovala na dveh tehničnih intervencijah. Pri obeh intervencijah je šlo za odtekanje vode iz vodovodne napeljave, v eno stanovanje pa so morali zaradi odsotnosti lastnikov, v prisotnosti policije odpreti vrata stanovanja.

Po besedah vodje nočne izmene poklicnih gasilcev CPV Domžale, Matjaža Korošca, so poklicni gasilci prvič posredovali ob 18.31 uri, ko so dobili sporočilo, da na Ljubljanski 84 v Domžalah iz stanovanja v sedmem nadstropju teče voda, kar so občutili v stanovanju šestega nadstropja. Ker lastnikov stanovanja ni bilo doma, so gasilci v prisotnosti policije odprli vrata ter nato zaprli vodo, ki je iztekala iz vodovodne napeljave. Na intervenciji so sodelovali trije poklicni gasilci z enim vozilom.

Dobro uro kasneje in sicer ob 19.37 uri so poklicni gasilci dobili sporočilo, da je na Vodopivčevi ulici v stanovanjski hiši počila vodovodna cev. Voda pa je zalila prostor v stanovanju. Poklicni gasilci so v sodelovanju z gasilci PGD Domžale-mesto počrpali okrog 600 litrov razlite vode ter preprečili nadaljnje iztekanje vode. Na tej intervenciji so sodelovali štirje gasilci CPV Domžale z dvema voziloma in trije gasilci PGD Domžale-mesto z enim vozilom.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi