V Depali vasi voznik osebnega vozila zbil kolesarja

Danes okrog 10. ure dopoldan je v naselju Depala vas voznik osebnega vozila zbil kolesarja, ki je v nesreči utrpel poškodbe. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, reševalci NMP ZD Domžale in policisti PP Domžale.

Vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, Matjaž Korošec, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči osebnega vozila in kolesarja v Depali vasi obveščeni ob 10.00 uri dopoldan, na kraj nesreče pa so prispeli štiri minute po pozivu. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter pomagali reševalcem NMP ZD Domžale pri oskrbi poškodovanega kolesarja, katerega so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana.

Do nesreče naj bi prišlo v času, ko se je kolesar, šlo naj bi za starejšega moškega, peljal po stranski cesti, ki pelje vzporedno z magistralno cesto (v bližini pekarne in kavarne Jurček), iz naselja Depala vas je pripeljal voznik osebnega vozila, ki naj bi spregledal kolesarja, zato je bilo trčenje neizogibno. Kolesar je v nesreči utrpel poškodbe nog.

Na intervenciji je sodelovalo pet poklicnih gasilcev CZR Domžale z dvema voziloma.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi