V Depali vasi trčila motorist in osebno vozilo

Danes, okoli 10.44 ure se je na regionalni cesti Domžale – Trzin, natančneje v Depali vasi pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena motorist in voznica osebnega vozila. V nesreči je motorist utrpel hujše, otrok v osebnem vozilu pa lažje poškodbe.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so ob 10.44 uri prejeli poziv o trčenju motorista in voznice osebnega vozila. Po prihodu so zavarovali kraj nezgode, odklopili akumulatorja, posuli cestišče z absorbentom in nudili pomoč reševalcem pri oskrbi motorista, ki je bil v trčenju tudi poškodovan. Potolažili so tudi dečka iz osebnega vozila, ki je bil preventivno odpeljan na pregled.

“Po do sedaj zbranih obvestilih je do prometne nesreče je prišlo, ker je voznica pri zavijanju levo odvzela prednost motoristu, ki je pripeljal nasproti. Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval, potnik v osebnem vozilu pa lažje. Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UBKC Ljubljana, njuno življenje pa ni ogroženo,” je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedal Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti nadaljujejo zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Na kraju je bila prisotna tudi policija.

Petra Petravič; Foto: CZR Domžale

Tagi