V Češnjicah pri Moravčah voznik s štirikolesnikom trčil v zaščitno ograjo in se prevrnil

Danes nekaj pred 11.30 uro je v Češnjicah pri Moravčah voznik štirikolesnika trčil v obcestno zaščitno ograjo in se prevrnil. Voznik štirikolesnika je v nesreči utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev prepeljan v UKC Ljubljana.

Matjaž Korošec, vodja III. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o nesreči voznika štirikolesnika v Češnjicah pri Moravčah obveščeni ob 10.20 uri. Na kraj so prispeli v devetih minutah po obvestilu, kjer so najprej zavarovali kraj nesreče ter nato nudili pomoč reševalcem NMP ZD Domžale pri imobilizaciji in prenosu poškodovanega voznika do reševalnega vozila, s katerim so ga prepeljali v UKC Ljubljana.

Korošec nam je še povedal, da naj bi se nesreča pripetila v času, ko je voznik štirikolesnika na blagem ovinku prehiteval osebno vozilo, pri tem pa naj bi ga zaneslo v zaščitno ograjo ob cesti, v katero je trčil in se prevrnil. Po pripovedovanju mimoidočih, naj bi bil voznik, šlo naj bi za državljana Argentine, takoj po trku nekaj časa v nezavesti.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi