V centru Domžal ukradli več dodatne opreme za mobilne telefone Apple iPhone. Za konkretne informacije ponujena nagrada!

6. ali 7. novembra 2019, je bilo v centru Domžal odtujene več dodatne opreme za mobilne telefone znamke Apple iPhone. Lastnik podjetja, ki mu je bila s tatvino povzročena večja poslovna škoda, prosi za pomoč pri pridobitvi konkretnih informacij v zvezi s tatvino, morebitnih storilcih ali preprodajalcih blaga, saj se bo ukradena roba slej ko prej znašla na črnem trgu. Za konkretne informacije je ponujena nagrada v višini 1.500 evrov!

V centru Domžal je bilo odtujenih več odtujenih več originalnih silikonskih ovitkov za mobilne telefone znamke Apple iPhone (specifično za modele iPhone Xs, Xs Max ter iPhone 8 in iPhone 7). Odtujenih je bilo tudi več originalnih Apple EarPods slušalk s 3.5mm priključkom. Prav tako so bili odtujeni Apple Lightning 2m originalni kabli. V zvezi s tatvino teče tudi policijska preiskava.

Za vse konkretne informacije o tatvini oziroma morebitnih storilcih ali preprodajalcih blaga, ukradena roba se bo slej ko prej znašla na črnem trgu, je s strani lastnika podjetja ponujena nagrada v višini 1.500 evrov. Vse koristne informacije lahko sporočite na telefonsko številko 031 707 788 (Martin).

Miha Ulčar; fotografije so simbolične

Komentarji uporabnikov
Tagi