Triletnega otroka, ki se je zagozdil v vkopani betonski cevi, gasilci rešili nepoškodovanega

I. izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes malo pred iztekom dnevne službe posredovala v Dobu pri Domžalah, kjer je triletni otrok na vrtu pred stanovanjsko hišo med igro zlezel v vkopano betonsko cev in se v njej zagozdil. Intervencija se je uspešno zaključila, saj so gasilci s tehničnim posegom otroka nepoškodovanega rešili iz cevi.

Danes, okrog 17.45 ure je v naselju Dob med igro triletni otrok zlezel v vkopano betonsko cev, premera 30 centimetrov in se v njej zagozdil. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da se je otroku v cevi zagozdila noga, zaradi česar ni mogel zlesti iz cevi. Gasilci so s tehničnim posegom otroka nepoškodovanega rešili, pri tem pa jim je pomagal tudi občan z bagrom, ki je odkopal zemljo ob cevi. Malčku, ki ga je dogodek prestrašil, so gasilci v tolažbo izročili plišastega medvedka.

Na kraju so posredovali tudi reševalci NMP Domžale, ki so otroka preventivno prepeljali na pregled v UKC Ljubljana. Po naših informacijah otrok ni utrpel nobenih poškodb.

Konec dober, vse dobro! Plišasti medvedek pa je dobil novega prijatelja.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi