Tik pred zaprtjem neznani moški oropal Mercator Market Ihan

Danes okrog 15. ure je v Mercatorju Market Ihan prišlo do ropa in sicer naj bi neznani zamaskiran moški oropal prodajalko, katero ob ropu odrinil, da je padla po tleh, sam pa je nato pograbil izkupiček iz blagajne ter s kraja pobegnil z avtomobilom. Po ropu je na kraj prihitela varnostna služba podjetja Sintal in policija, pri iskanju roparja pa sodeluje tudi policijski helikopter. Po podatkih policije naj bi storilec odtujil nekaj sto evrov.

Po naših neuradnih informacijah naj bi do ropa prišlo tik pred zaprtjem trgovine in sicer naj bi neznani moški stopil v prodajalno, izbral nekaj manjših artiklov, si prekril obraz in nato stopil do blagajne, kjer je odrinil prodajalko, da je padla po tleh ter pobral denar iz blagajne in s kraja pobegnil z avtomobilom in sicer naj bi se odpeljal v smeri proti Študi. Prodajalka naj bi ob padcu utrpela lažje poškodbe.

Nataša Pučko s Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili policisti o dogodku obveščeni okrog 15 ure. Po do sedaj zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je neznani storilec vstopil v prodajalno, odrinil prodajalko in iz blagajne odtujil denar, nato pa s kraja pobegnil z osebnim vozilom. V cilju izsleditve vozila je bil v pregled terena zraven policijskih patrulj aktiviran tudi policijski helikopter. Do tega trenutka vozilo in storilec nista bila izsledena, aktivnosti policistov pa se nadaljujejo. Prodajalka naj bi pri padcu trpela lažje poškodbe, storilec pa je odtujil nekaj sto evrov. Preiskava ropa se nadaljuje.

Miha Ulčar; Foto: Google maps

 

Komentarji uporabnikov
Tagi