Smrtna nesreča 22-letnega pešca. Policija prosi za pomoč!

Danes, nekaj po 5. uri je v kraju Orehovica prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in pešec. Po do sedaj znanih podatkih policije je bilo ugotovljeno, da je 22-letni pešec hodil po napačni strani ceste, ter nenadoma stopil pred vozilo 36-letnega voznika, ki se je peljal iz smeri Izlak proti Trojanam. Voznik je trčil v pešca, ki je zadobil tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Policisti so skupaj z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, nadaljujejo pa še z ugotavljanjem vseh okoliščin in bodo po vseh znanih dejstvih o tem obvestili pristojno državno tožilstvo.

So pa policisti pri obravnavi nesreče ugotovili, da je neposredno pred samo prometno nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila, kateri je udeležencu prometne nesreče večkrat posvetil (“pobledal”) s snopom dolgih luči.

V zvezi razjasnitve okoliščin prometne nesreče na Policijski upravi Ljubljana naprošajo omenjenega voznika/voznico osebnega avtomobila, da pokliče na tel. št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.

Miha Ulčar, Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi