Silovito počilo v Depali vasi, eno vozilo pristalo na travniku

Danes okrog 13. ure je na regionalni cesti v Depali vasi prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili, po trku pa je eno vozilo pristalo na bližnjem travniku. V nesreči so štiri osebe utrpele lažje poškodbe, na vozilih pa je nastala večja materialna škoda.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale, ki je posredovala na kraju prometne nesreče, nam je povedal, da so bili o njej obveščeni ob 13. uri. Takoj po prihodu so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovanih osebe ter posuli cestišče razlitih tekočin. Poškodovane so reševalci prepeljali v UKC Ljubljana. Trk je bil izredno silovit, saj je na vozilih, šlo je za Hondo CR-V in Mercedes Benz – ML, nastala večja materialna škoda, prav tako sta bila cestišče in travnik polna razbitin.

Tomaž Tomaževic iz Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi s prometno nesrečo povedal, da je do nje prišlo zaradi nepravilne strani vožnje voznika. Pri tem so se lažje poškodovali voznik, ki je povzročil nesrečo, udeležena voznica in potnika v njenem vozilu. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi