Saj ni res: Vsiljiv moški z lonci in erotičnimi igračami nadlegoval mimoidoče

Ker nista hotela nič kupila, ju je kar zaparkiral!

Po tem kar smo danes slišali od več občank in občanov, so si več kot očitno »sumljivi poslovneži«, za ustvarjanje svojega dobička danes izbrali Domžale in okolico. Tarče vsiljivega ponujanja storitev in izdelkov pa so nič hudega sluteči občani.

Ni dolgo nazaj, ko smo na našem portalu poročali o sumljivem belem kombiju, s še bolj sumljivimi potniki, ki občanom ponujajo poceni kleparske in krovske storitve, smo pred kratkim še izvedeli, da je na makadamskem parkirišču pri Tuš centru v Domžalah, neznani moški ljudem vsiljivo prodajal kuhinjsko posodo, pa tudi erotične igračke za odrasle ženske. Pri tem je bil po pripovedovanju občanke, še celo tako vsiljiv, da je nič hudega sluteče ljudi zaparkiral, tako da niso mogli zapustiti parkirišča, zaradi tega so bili izpostavljeni vsiljivemu moškemu, ki jim je na vsak način hotel prodati svojo robo, katera je po vsej verjetnosti nehote padla s kakšnega kamiona.

Po pripovedovanju občanke, ki nam je sporočila dogodek z vsiljivim prodajalcem, ki si je za svojo prodajalno izbral parkirišče pri Tuš centru v Domžalah, je moški tam parkiral svoje osebno vozilo znamke Škoda Octavija, registrske številke KR- LP 558, ter mimoidočim, ki so tam parkirali svoja vozila ali pa se z njimi odpravljali s parkirišča, ponujal kuhinjsko posodo. Ker starejša moški in ženska od njega nista želela kupiti nič, ju je nato vsiljiv prodajalec zaparkiral s svojim vozilom, tako da parkirišča nista mogla zapustiti. Seveda jima je še naprej vsiljivo ponujal kuhinjsko posodo. Kasneje, ko je videl, da tu ne bo nič zaslužka, se je lotil še drugega moškega. Ker mu je ta odgovoril, da ima doma dovolj loncev, mu je vsiljiv prodajalec ponudil erotično igračko za odrasle ženske, pri tem pa mu je namignil, da jo lahko kupi za svojo ženo. Po tistem je po pripovedovanju občanke, vsiljiv prodajalec sedel v avto in se odpeljal. Po vsej verjetnosti na kakšen drug konec, kjer preži na nič hudega sluteče mimoidoče in jih posiljuje s svojo kuhinjsko posodo in pripomočki za odrasle ženske.

V kolikor boste opazili tega prodajalca ali pa da boste žrtev njegovega vsiljivega prodajanja, le-to sporočite na najbližjo policijsko postajo, ali na Policijsko postajo Domžale (telefonska številka 01/724-65-80), na elektronski naslov pp_domzale.pulj@policija.si, na brezplačno telefonsko številko 113 ali na brezplačni anonimno telefonsko številko 080-1200.

Avtor: Miha Ulčar

Tagi