S kombiniranim vozilom trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila

Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na štajerski avtocesti pred izvozom za Krtino, v smeri Ljubljane, voznik kombiniranega vozila med vožnjo po voznem pasu trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila. Voznik kombiniranega vozila, ki je v tovorno vozilo trčil z desno stranjo kombiniranega vozila, je v nesreči utrpel lažje poškodbe.

Martin Juteršek, vodja intervencije III. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči kombiniranega in tovornega vozila na štajerski avtocesti pred izvozom za Krtino, v smeri Ljubljane, obveščeni ob 15.20 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na kombiniranem vozilu, očistili cestišče razlitih motornih tekočin in oskrbeli lažje poškodovanega voznika kombiniranega vozila.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je povedala, da so bili o prometni nesreči tovornega in kombiniranega vozila na štajerski avtocesti pri izvozu Krtina v smeri Ljubljane, obveščeni danes, nekaj minut po 15. uri. “Nesrečo je povzročil voznik kombija, ki je trčil v zadnji del tovornega vozila pred seboj. Vozniku kombija so po trčenju iz vozila pomagali gasilci. V trčenju se je povzročitelj po doslej znanih podatkih lažje poškodoval. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem okoliščin nesreče in bodo po vseh znanih dejstvih izvedli ustrezen ukrep,” je povedala Aleksandra Golec.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi