Pri Trnjavi voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo

Danes nekaj pred 12.30 uro je na regionalni cesti pri Trnjavi v občini Lukovica 70-letni voznik z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo. V nesreči je voznik utrpel poškodbe in bil s strani reševalcev NMP ZD Domžale prepeljan v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznika osebnega vozila, ki je zapeljal s ceste in trčil v drevo, obveščeni ob 12.23 uri. Takoj po prihodu so skupaj z gasilci PGD Lukovica, PGD Blagovica in PGD Prevoje najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu, oskrbeli poškodovanega voznika ter ga predali reševalcem NMP ZD Domžale. Gasilci so nato še s tehničnim posegom potegnili vozilo nazaj na cestišče.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da naj bi po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda, 70-letni voznik osebnega vozila iz do sedaj neznanega razloga zapeljal s ceste in trčil v drevo. Voznik je v trčenju utrpel telesne poškodbe. Policisti še preverjajo vse okoliščine prometne nesreče, po vseh zbranih ugotovitvah pa bo izveden ustrezen ukrep.

Kmalu zatem, okrog 13.20 ure so gasilci PGD Lukovica, PGD Prevoje, PGD Blagovica in PGD Trojane posredovali še na požaru trave in odpadkov pod Trojanami.

Miha Ulčar; Foto: PGD Prevoje

Tagi