Pri ribniku Želodnik iskali pogrešano osebo, v Trzinu trčili tovorni vozili

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes zjutraj v manj kot pol ure posredovali na dveh intervencijah. Okrog 6.30 so bili zaprošeni za pomoč pri iskanju pogrešane osebe pri ribniku Želodnik, nekaj minut pred 7. uro pa so bili obveščeni o prometni nesreči dveh tovornih vozil na trzinski obvoznici.

Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 6.30 uri s strani policistov zaprošeni za pomoč pri iskanju pogrešane osebe pri ribniku Želodnik. Ker gre za dokaj nedostopen teren, so na pomoč aktivirali tudi dve prostovoljni gasilski društvi, poziv za pomoč pa so kmalu zatem preklicali, saj so policisti uspeli najti pogrešano osebo. Poklicni gasilci so na kraju posredovali s čolnom in najdenega moškega pripeljali na brežino.

Ob 6.51 uri so poklicni gasilci prejeli obvestilo, da je na trzinski obvoznici, pred križiščem za Domžale in Mengeš, prišlo do naleta dveh tovornih vozil. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe. Gasilci CZR Domžale in PGD Trzin so zavarovali kraj nesreče, opravili pregled in posuli cestišče razlitih motornih tekočin. Poškodovano osebo so oskrbeli reševalci NMP Domžale in jo nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi