Pri Moravčah voznica zapeljala s cestišča ter trčila v drevo

Danes okrog 14.30 ure je pri odcepu za Sveti Andrej v občini Moravče mlajša voznica z osebnim vozilom zapeljala s ceste in trčila v drevo. Voznica je v nesreči utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o prometni nesreči voznice osebnega vozila, ki je pri naselju Sveti Andrej trčila v drevo, obveščeni ob 14.27 uri. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče ter odklopili akumulator na vozilu. Poškodovano voznico so že takoj po trku iz vozila izvlekli reševalci, saj je reševalno vozilo vozilo za njo. Voznico so oskrbeli ter jo v nadaljevanju prepeljali v UKC Ljubljana na zdravljenje.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo povedali, da so bili policisti o njej obveščeni okoli 14.30 ure. Do nesreče je prišlo, ker je voznica zaradi vožnje preblizu roba vozišča zapeljala s ceste in trčila v drevo. Pri tem se je lažje telesno poškodovala. Z reševalnim vozilom je bila odpeljana v KC Ljubljana. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

 

Tagi