Pri Lukovici prišlo do naleta vlačilca in štirih osebnih vozil

Komaj dobro so pristojne službe odpravile posledice prometne nesreče, ki se je pripetila na viaduktu Petelinjek, avtocesta med Blagovico in Trojanami, v smeri proti Celju, je bila zaprta dobre tri ure in pol, je ponovno počilo na štajerski avtocesti. Okrog 20.20 je med uvozom in izvozom Lukovica, v smeri proti Celju, prišlo do naleta tovornega in štirih osebnih vozil. Zaradi prometne nesreče je bil nekaj časa zaprt vozni pas med uvozom in izvozom Lukovica, v smeri proti Celju. V nesreči ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda.

Matjaž Hribar, vodja nočne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale nam je povedal, da so bili o naletu vlačilca in štirih osebnih vozil obveščeni ob 20.22 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, iz enega osebnega vozila, ki je imelo poškodovan rezervoar, prečrpali gorivo, posuli cestišče razlitih tekočin ter nudili pomoč pri odstranjevanju posledic nesreče.

V prometni nesreči, ki naj bi jo povzročil voznik tovornega vozila, kateri je trčil v osebna vozila pred njim, na srečo ni bilo poškodovanih, je pa nastala večja materialna škoda, saj sta bili dve osebni vozili popolnoma uničeni, dve osebni in tovorno vozilo pa zelo poškodovani.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi