Pri Krtini voznico po trku z drugim vozilom odbilo v jarek, kjer je vozilo obstalo prevrnjeno na strehi

Danes, nekaj minut čez 7. uro zjutraj na na štajerski avtocesti pred izvozom za Krtino, v smeri Domžal, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Po trčenju v drugega voznika, je voznico odbilo v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo na streho. V nesreči sta dve osebi utrpeli poškodbe.

Anže Srenjšček, vodja intervencije dnevne izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 7.12 uri obveščeni, da je na na štajerski avtocesti pred izvozom za Krtino, v smeri Domžal, voznica osebnega vozila zapeljala s ceste, vozilo pa je pristalo v jarku prevrnjeno na streho. Gasilci so takoj po prihodu zavaroval kraj prometne nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem NMP Domžale pri oskrbi voznice in sopotnice, nevtralizirali iztekle motorne tekočine ter vozilo postavili na cestišče. Reševalci so poškodovani osebi prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

V zvezi z okoliščinami prometne nesreče nam je Tomaž Tomaževic s Policijske uprave Ljubljana povedal, da je do nje prišlo, ker voznica, ki je vozila od Trojan proti Ljubljani, ni vozila po sredini prometnega pasu in je trčila v drugo vozilo. Po trčenju je vozilo povzročiteljice odbilo v jarek, kjer se je prevrnilo na streho. Pri tem sta se voznica in potnica v njenem vozilu lažje telesno poškodovali. Policisti vodijo prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi