Pri Komendi zaradi kolesarja pristal na strehi v jarku. Policisti iščejo kolesarja!

Kamniški policisti v zvezi s prometno nesrečo, ki se je včeraj okoli 18. ure pripetila med naseljema Gora in Križ v občini Komenda, iščejo neznanega kolesarja, vse morebitne priče, ki bi lahko dale podatke o prometni nesreči, pa pozivajo, da se oglasijo na PP Kamnik oziroma pokličejo na tel. št. 01/830 31 80 ali na 113.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je včeraj okoli 18.00 ure voznik osebnega vozila vozil po makadamski cesti iz naselja Gora proti naselju Križ na območju občine Komenda. Vozil je neposredno za kolesarjem, ki ga je nato začel prehitevati. Med prehitevanjem pa je kolesar brez, da bi nakazal spremembo smeri vožnje zavil levo pred voznika osebnega vozila. Voznik se je zato, da bi preprečil trčenje začel umikati v levo, pri tem pa izgubil oblast nad vozilom, ki se je pri tem prevrnilo v jarek in obstalo na strehi. Voznik ni zadobil telesnih poškodb, neznani kolesar pa je nadaljeval vožnjo, brez da bi udeležencu nudil svoje podatke. Voznik osebnega vozila je bil preizkušen z alkotestom, ki je bil negativen. Policisti z zbiranjem obvestil za izsleditev kolesarja še nadaljujejo.

Vse morebitne priče, ki bi lahko dale podatke o prometni nesreči na PU Ljubljana pozivajo, da se zglasijo ali pokličejo na Policijsko postajo Kamnik na tel. številko 01/830 31 80 ali na 113.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi