Pri izvozu za Krtino trčili osebni vozili

Ob 17.05 je prišlo do trka dveh osebnih vozil na avtocesti Domžale–Celje, pri izvozu za Krtino v občini Domžale. V nesreči sta bili dve osebi poškodovani, od tega ena huje.

Na intervenciji so sodelovali  poklicni gasilci CPV Domžale, ki so zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči ZD Domžale pri oskrbi in prenosu dveh poškodovanih oseb, ki sta bili pripeljani v ljubljanski Klinični center na zdravljenje.

Kot je za naš portal povedal vodja intervencije Matjaž Korošec iz CPV Domžale, je do nesreče prišlo cca. 100 metrov pred izvozom za Krtino. Osebno vozilo znamke Alfa naj bi se zaletelo v zadnji del karavana, ki je peljalo pred njim. V tem vozilu pa je bilo tudi veliko barvil oziroma beleža. Voznik Alfe je ob nesreči izgubil zavest, zato je bil takoj pripeljan na zdravljenje v Klinični center v Ljubljana. Prav tako so kasneje na zdravljenje odpeljali še enega izmed potnikov v karavanu, ki je utrpel lažje poškodbe.

Kot je še povedal Korošec, so gasilci odklopili akumulatorja na obeh vozili ter z vozišča počistili razlito barvo in gorivo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Veider
Komentarji uporabnikov
Tagi