Pri Dragomlju trčila osebno vozilo in delovni stroj

Danes, nekaj minut čez 15. uro je na regionalni cesti Domžale-Šentjakob pri Dragomlju prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in delovni stroj. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe.

Bogdan Potočnik, vodja IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.14 uri obveščeni, da je na regionalni cesti Domžale-Šentjakob prišlo Dragomlju prišlo do trčenja med osebnim vozilom in delovnim strojem. Slednjemu je ob trku potrgalo obe prednji pnevmatiki. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulator na vozilu ter nudili pomoč reševalcem NMP Domžale lažje poškodovane voznice osebnega vozila. Na kraju so bili prisotni tudi policisti.

Aleksandra Golec s Policijske uprave Ljubljana nam je v zvezi z okoliščinami prometne nesreče povedala, da je bilo ugotovljeno, da je voznica nepravilno prehitevala in zato trčila v pravilno vozečega voznika traktorja. V nesreči se je lažje poškodovala in je bila s kraja odpeljana v ZD Domžale. Zoper njo je bil uveden prekrškovni postopek.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi