Pred predorom Podmilj trčili tovorni in osebno vozilo, pri Blagovici gorel kombi

Poklicni gasilci CZR Domžale so danes popoldan v dobre pol ure na štajerski avtocesti posredovali na dveh intervencijah. Okrog 15.15 ure je pred predorom Podmilj v smeri Maribora prišlo do prometne nesreče dveh tovornih in osebnega vozila, okrog 15.45 ure pa je pred izvozom za Blagovico v smeri Maribora zagorelo kombinirano vozilo. Na kraju obeh dogodkov so posredovali tudi gasilci PGE Celje.

Primož Žnider, vodja intervencije IV. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 15.15 uri obveščeni, da so na štajerski avtocesti pred predorom Podmilj trčili tovorni in osebno vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih ter urejali promet do prihoda policistov. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 15.48 uri pa so bili obveščeni, da je na štajerski avtocesti pred izvozom za Blagovico v smeri Maribora zagorelo kombinirano vozilo. Požar so po besedah Žniderja pričeli z ročnimi gasilniki gasiti mimovozeči vozniki, dokončno pa so ga pogasili gasilci. Vozilo je požar uničil.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi