Požar na Kamniški cesti v Šmarci

Minulo noč okoli 0:21 ure je v podjetju na Kamniški cesti v Šmarci prišlo do požara. Požar so pogasili PGD Kamnik, Šmarca in Duplica. V požaru je nastala samo materialna škoda.

Janez Vavpetič, poveljnik PGD Kamnik nam je sporočil, da je minulo noč okoli 0:21 zagorelo v šotoru za skladiščenje izdelkov na Kamniški cesti v Šmarci. Na kraj dogodka so prispeli gasilci PGD Kamnik, Šmarca in Duplica, ki so požar uspešno pogasili. Zagorela so oblačila in oprema za vzdrževanje vozil. V požaru je nastala samo materialna škoda. Na kraj so prišli tudi policisti, ki še preiskujejo vzrok požara.

S Policijske uprave Ljubljana so nam sporočili, da so Kamniški policisti med delom na terenu zaznali požar v okolici Kamnika. Policisti so kraj zavarovali, gasilci pa so požar pogasili. Po do sedaj zbranih obvestilih je zagorelo v notranjosti montažnega šotora, kjer so bila oblačila in orodje, poškodovan je bil tudi šotor. Nastalo je za več tisoč evrov škode. Poškodovan ni bil nihče. Vzrok požara še ni znan. Z ogledom kraja bodo policisti pričeli dopoldan. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Karin Božič Zupančič; Foto: J. R.

Komentarji uporabnikov
Tagi