Ponoči med Domžalami in Šentjakobom trčila kombinirano in osebno vozilo

Včeraj, nekaj minut po 23. uri je na štajerski avtocesti med Domžalami in Šentjakobom, v smeri Ljubljane, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena kombinirano in osebno vozilo. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe in bila na kraju oskrbljena s strani reševalcev.

Robert Koščak, vodja intervencije poklicne gasilske enote CZR Domžale nam je povedal, da so bili ob 23.14 uri obveščeni, da je na štajerski avtocesti med Domžalami in Šentjakobom, v smeri Ljubljane, prišlo do naleta kombiniranega in osebnega vozila in sicer je kombinirano vozilo trčilo v osebno vozilo. Gasilci so takoj po prihodu zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli cestišče razlitih motornih tekočin ter vršili požarno stražo. Reševalci NMP Domžale so voznico osebnega vozila, ki je v nesreči utrpela lažje poškodbe, oskrbeli na kraju.

Zaradi prometne nesreče sta bila nekaj časa zaprta odstavni in vozni pas v smeri Ljubljane. Na kraju so posredovali tudi policisti in delavci Darsa.

Miha Ulčar; Foto: CZR Domžale

Tagi